Nieuws

Netwerk-partners & Talent Unlimited
houden samen kantoor op Johannes Verhulststraat 70 II  in Amsterdam. Samenwerken doen we al, door de bureaus tegen elkaar aan te schuiven, versterken wij onze dienstverlening.
Bekijk de volledige nieuwbrief.

Gratis Talentgesprek!

Reflectie op je motivatie, je energie en het plezier in je werk.

Hoe kan je aan de slag met je talenten en je eigen ontwikkeling.

 

Wil je meer weten?

Maak snel een afspraak

voor een gratis telefonisch Talentgesprek!

TalentScan

Coachvragen kunnen zeer divers zijn en vanuit verschillende problematiek en achtergrond worden gesteld. Ik begin daarom elk coachtraject altijd met een TalentScan. De TalentScan is een combinatie van tests en methoden zoals Management Drives, My Motivation Insights, MBTI, LATENT TALENT© en Positieve Psychologie.

Resultaat TalentScan
De TalentScan geeft snel en concreet een beeld van je drijfveren en talenten en geeft inzicht in wat je energie geeft en kost, wat je voorkeur is om je drijfveren te gebruiken en hoe je onder stress functioneert. Vanuit dit positieve beeld bespreken we welke rol het beste bij je past en waar jij je verder in wilt ontwikkelen. Namelijk waar je talenten liggen, waar je energie van krijgt en waar je snel in kan groeien. De TalentScan is mede door de positieve insteek een prettige én effectieve manier om tot een goed resultaat te komen.

Licenties
Ik ben gecertificeerd partner van Management Drives en My Motivation Insights, die beide drijfveren meten. Ik ben licentiehouder van LATENT TALENT©. Deze methode is ontwikkeld door Greve & ‘t Hart talentontwikkeling. Het is een 360 graden feedback instrument dat kan worden ingezet bij TalentScan en coaching voor individuen en dat ook heel goed gebruikt kan worden voor een workshop met een team of een TeamScan.

Gratis E-book

Bestel nu en ga aan de slag!

E book T U werk dat bij je past

linkedin-v2 facebook-v2

Talent Unlimited
Johannes Verhulststraat 70 II
1071 NH Amsterdam
Rolien Blanken
06-21208755
r.blanken@talentunlimited.eu
www.talentunlimited.eu