Nieuws

Netwerk-partners & Talent Unlimited
houden samen kantoor op Johannes Verhulststraat 70 II  in Amsterdam. Samenwerken doen we al, door de bureaus tegen elkaar aan te schuiven, versterken wij onze dienstverlening.
Bekijk de volledige nieuwbrief.

Gratis Talentgesprek!

Reflectie op je motivatie, je energie en het plezier in je werk.

Hoe kan je aan de slag met je talenten en je eigen ontwikkeling.

 

Wil je meer weten?

Maak snel een afspraak

voor een gratis telefonisch Talentgesprek!

Doneert aan

In 2008 was ik in de bevoorrechte positie een bijdrage te kunnen leveren aan het ontwikkelingswerk dat Stichting Veldwerk in Nepal doet. Met 10 collega’s van Schretlen hebben wij met René Veldt (oprichter van Stichting Veldwerk) en de plaatselijke bevolking een week gebouwd aan een daycare-health centre in Dhading. Sindsdien ben ik betrokken bij dit prachtige maar straatarme land en bij het werk van Stichting Veldwerk.

Sponsoring
Talent Unlimited sponsort een jongen, Rajaram, van 12 jaar en een meisje, Erusha, van 6 jaar, door jaarlijks hun studiekosten te betalen. Goede scholing is de basis voor een beter bestaan en gaat aan talentontwikkeling vooraf. 1% van de totale omzet van Talent Unlimited wordt gebruikt voor deze sponsoring en projecten van Stichting Veldwerk die scholing of ontwikkeling als doel hebben, zoals bijvoorbeeld de bibliotheek in een weeshuis.

Gratis E-book

Bestel nu en ga aan de slag!

E book T U werk dat bij je past

linkedin-v2 facebook-v2

Talent Unlimited
Johannes Verhulststraat 70 II
1071 NH Amsterdam
Rolien Blanken
06-21208755
r.blanken@talentunlimited.eu
www.talentunlimited.eu