Nieuws

Netwerk-partners & Talent Unlimited
houden samen kantoor op Johannes Verhulststraat 70 II  in Amsterdam. Samenwerken doen we al, door de bureaus tegen elkaar aan te schuiven, versterken wij onze dienstverlening.
Bekijk de volledige nieuwbrief.

Gratis Talentgesprek!

Reflectie op je motivatie, je energie en het plezier in je werk.

Hoe kan je aan de slag met je talenten en je eigen ontwikkeling.

 

Wil je meer weten?

Maak snel een afspraak

voor een gratis telefonisch Talentgesprek!

Coaching en loopbaancoaching

Bij individuele coaching kijken we naar wat jou drijft, waar je energie van krijgt en wat je motiveert. Dit geeft je nieuwe inzichten die je helpen keuzes te maken en nieuwe doelen te stellen. Jij hebt weer de regie. We zoeken de manier die het beste bij jou past om voor jouw vraag een oplossing te vinden. We stellen concrete acties op die je kunt ondernemen om je doel te bereiken.

Loopbaanvragen of op zoek naar een nieuwe baan?
Bij loopbaanvragen of als je zoekt naar een nieuwe baan zijn jouw talenten en drijfveren het uitgangspunt. We maken een profiel op basis van de TalentScan. In 2 of 3 sessies heb je een goed beeld van “wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik”.

Een volledig traject
Soms is een TalentScan met 1 coachgesprek genoeg om net dat zetje in de goede richting te krijgen. Het gebeurt regelmatig dat iemand na 1 tot 3 coachgesprekken een nieuwe baan heeft gevonden. Meestal zijn er toch wat meer gesprekken nodig. Of het nu gaat om een nieuwe baan of om een andere nieuwere invulling van de huidige baan. Een coachtraject duurt gemiddeld 10 uur, een coachsessie ongeveer 1,5 uur. Intake is gratis en (indien gewenst) een evaluatiegesprek met leidinggevenden en/of HR ook. Ik werk samen met Els Nijssen van Netwerk-partners, wij maken met jou een maatwerktraject en begeleiden jou optimaal naar een nieuwe baan.

Concrete acties
Concrete acties die we uitvoeren:

  • Een actieplan opstellen met alle activiteiten die jij kan doen om een nieuwe baan te vinden
  • Maken van een goed cv en LinkedIn-profiel
  • Netwerk in kaart brengen
  • Netwerkgesprekken en sollicitaties voorbereiden
  • Pitch maken en die goed presenteren

Workshops
Ook kun je deelnemen aan de workshops Ontdek je drijfveren en talentenConcreet aan het werk, vind een baan die bij je past en het loopbaanprogramma UPgrade je carrière.

Gratis E-book

Bestel nu en ga aan de slag!

E book T U werk dat bij je past

linkedin-v2 facebook-v2

Talent Unlimited
Johannes Verhulststraat 70 II
1071 NH Amsterdam
Rolien Blanken
06-21208755
r.blanken@talentunlimited.eu
www.talentunlimited.eu